VIKTIGT ATT LÄSA GÄLLANDE LEVERANS

Du kommer att få en leveransbekräftelse när dina varor är redo att levereras. Notera att vi inte kan ge er ett exakt leveransdatum i förtid.

När du tar emot leveransen måste du alltid kontrollera så att förpackningen inte är skadad. Låt inte en stressad chaufför hindra dig från detta!

Om förpackningen är skadad måste detta noteras på den digitala eller fysiska fraktsedeln. Detta ska ske innan du skriver under fraktsedeln och tar emot leveransen. Annars kommer en eventuell reklamation inte att godkännas. 

Skador dokumenteras sedan med foton både med och utan emballage, och mailas till oss på BOHEMIK. Detta måste ske inom 7 dagar för att godkännas.

Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset. Vi levererar inom Sverige,  Norge och Danmark  i samarbete med speditörer som DHL, Bring Express, Posten och FedEx. 

Speditorer

Leveranstiden är normalt ca 3-6 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt centrallager eller om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.